Meniu
Coș de cumpărături

Filtru CLARIS White

Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White
Filtru CLARIS White

Filtru CLARIS White

Cafeaua contine 98 % apa. Cu cat mai buna este calitatea apei, cu atat mai pura si mai putin alterata este aroma. CLARIS este fiabil si filtreaza apa pentru a o lasa ca ingredient optim pentru cafeaua perfecta: apa pura pentru bucurie pura.

Noua formula de protectie a fost dezvoltata mai ales cu aparate automate moderne cu functia pentru Cappuccino One-Touch (O singura atingere). Aceasta contine o minerala care stabilizeaza carbonatul de calciu. Aceasta nu este apoi depozitata in sistemul de lichide, chiar si cu pregatirea frecventa la abur, impiedicand activ blocarea conductelor.

Dar CLARIS poate oferi chiar mai mult: pe langa faptul ca previne depunerea de calcar, acesta filtreaza, de asemenea, multe alte substante daunatoare pentru gustul si aroma din apa. Dar mineralele si fluorurile care sunt importante pentru sanatate sunt pastrate.

Potrivit pentru toate tipurile de apa 

CLARIS White functioneaza in conformitate cu principiul profesional al fluxului de sus in jos si filtreaza intotdeauna exact cantitatea de apa necesara pentru fiecare preparat. Datorita formulei inovatoare, cartusele de filtrare sunt ideale pentru apa de oriunde din lume. Granulele modificate intotdeauna filtreaza calcarul la un nivel optim (chiar si atunci cand duritatea apei este scazuta) si reduce nivelul tuturor substantelor daunatoare mai eficient decat oricand inainte. Mineralele si fluorurile care sunt importante pentru a ajuta aromele sa se dezvolte pe deplin sunt pastrate in apa. Stabilizarea optima a depunerilor de calcar si filtrarea eficienta a substantelor nocive duc intotdeauna la o calitate optima a apei pentru o aroma de cafea perfecta.

Folosit corect, CLARIS elimina complet necesitatea decalcifierii. Acest lucru face aparatul mai usor de utilizat si va economiseste timp pretios. Conductele curatate, incalzirea elementelor, o pompa fara depozite de calciu prelungeste durata de viata a aparatului automat si va ajuta sa-i pastrati valoarea.

Numai filtrele CLARIS originale sunt adaptate exact la automatele JURA in ceea ce priveste compozitia si scurgerea. Asigurati-va ca va uitati dupa  sigiliul de calitate JURA atunci cand cumparati filtre. Veti descoperi ca acest lucru merita.

Conceput special pentru aparate de specialitate cafea JURA, este neutru din punct de vedere al tipului de cafea si este plasat direct in rezervorul de apa.

CLARIS White este folosit la aparate cu un filtru negru in rezervorul de apa.



Capacitatea filtrului

Capacitatea filtrului

CLARIS ofera calitatea optima a apei pentru a prepara specialitatile din cafea perfecte. Capacitatea cartusului filtrant depinde de duritatea apei.

  • intre 1-5° dH: pana la 65l
  • intre 6-10° dH: pana la 60l
  • intre 11-15° dH: pana la 55l
  • intre 16-20° dH: pana la 50l
  • intre 21-25° dH: pana la 45l
  • intre 26-30° dH: pana la 40l

 O igiena certificata TUV pentru o cafea, intotdeauna, perfecta

O igiena certificata TUV pentru o cafea, intotdeauna, perfecta

Organismul de inspectie internationala independenta, TUV Rheinland, ofera certificatul care atesta faptul ca  automatele JURA pentru cafea sunt impecabile din punct de vedere microbiologic. Acest certificat acordat pe baza unor criterii extrem de stricte demonstreaza ca produsele de intretinere certificate JURA, adaptate programelor controlate electronic, asigura curatenia si igiena certificata TUV pentru toate automatele JURA pentru cafea.

Calcarul: sursa de probleme si devastator pentru gust

Calcarul: sursa de probleme si devastator pentru gust

Calcarul se depune atunci cand apa este incalzita. El ingusteaza spatiul din conducte si prelungeste timpul de incalzire,  astfel, consum mai mare de energie sau chiar poate duce la o blocare completa a automatului. Calcarul altereaza si gustul cafelei. In cantitati mici, este un important intensificator de aroma. Iar un continut prea mare de calcar in apa ofera un gust neplacut si, prin urmare,  previne dezvoltarea aromei din cafea din cauza variatiilor de temperatura.t

    CLARIS elimina necesitatea decalcifierii

    CLARIS elimina necesitatea decalcifierii

    Calitatea apei este un factor decisiv pentru gust, cafeaua contine 98% apa. Inafara de calciu, minerale si fluoride, apa de la robinet contine, adesea, urme de cupru, aluminiu, plumb si clor. Pozitionat direct in recipientul de apa, CLARIS filteraza apa inaintea fiecarei preparari. Substantele nocive sunt complet absorbite, in timp ce florurile importante sunt pastrate si care joaca un rol important in dezvoltarea aromelor din cafea. Compozitia optima a apei face ca fiecare specialitatea din cafea o sarbatoare a aromelor. De asemenea, CLARIS elimina nevoia decalcifierii automatului pentru cafea.

    Caracterstici generale
    Conținut pachet1 buc
    Caracteristici tehnice
    Compatibil cuIMPRESSA C90 IMPRESSA F50 IMPRESSA F55 IMPRESSA S9 IMPRESSA XF50 IMPRESSA XS9 IMPRESSA XS95 E60 E65 E70 E75
    Articol numar60209

    Spuneţi-vă opinia

    Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Nu recomand Excelent